Standard side

E-kullet

Nydelige Cali ble parret med råe Mailo i januar og 7. mars begynte ting å skje, det vil si temperaturen falt og veldig ukomplisert satt vi der med to tisper. Cali gjorde jobben sin helt til punkt og prikke og valpene fant pattene veldig fort.

Det har gått tre uker fra fødselen og til vi har rotet oss til å skrive noe om dette. Da det ble to ble valpeplasseringen på mange måter enda vanskeligere. Vi hadde så utrolig lyst å fordele flere valper, men vi har landet på et valg vi tror blir bra. Vi har prioritert at vi tror vi kan få rikelig med tilbakemeldinger samt og få hundene dokumentert. Spesielt siden dette er Calis første kull synes vi det er viktig å få følge valpene.

Vi har gitt dem de foreløpige navnene Magia og Nøttsi (oppkalt etter onkel Nutsy i USA - ingen andre baktanker). De har en imponerende appetitt, har begynt å få tenner, går og vil gjerne ut av valpekassen. Hørselen er til stede og synet virker å være som den skal. De kloklippes opp til flere ganger i uka og er vant til å bli håndtert. De er veldig lett å lese når de skal tisse så vi satser på å starte litt renslighetstrening om noen uker.  

Nå gleder vi oss til fortsettelsen.

Nyeste kommentarer

23.04 | 16:42

Tusen takk - det var kult

22.04 | 21:54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar