Sams meritter

Elitehund

16. nov, 2014
Elitehund
Sam har fått sin velfortjente status som Elitehund
6. sep, 2014
1. AK og prøvens beste AK-hund
Sam ble for sine meritter årets unghund i Bretonklubben 2013. Han hadde litt stang ut på jaktprøve i August, men når kalenderen bikket September var han på plass i Børselv: "Sam jakter med svært høy intensitet, lett elegant livlig stil og aksjon. Dekker terrenget meget fornuftig i bredde og fremdrift i god kontakt med fører. Ryper letter i området som er avsøkt. I senere slipp stand, ryper letter presist utenfor jaktbart hold. Ny standd, avanserer djervt i etapper frem til ny stand. Reiser på kommando djervt og presist rype. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder fornuftig. På slutten av dagen festes ny stand. På førers ordre reiser Sam djervt og presist rype, det skytes og roes på kraftig tilrop. Utreder greit. 1. AK 666444 Fuglebehandling 4, 4-6, 4-6 " Børselv Per Hallås
7. jun, 2014
Cert, BIR, 2 BIS
49 cm , ideel høyde. Vakkert maskulint hode, herlig uttrykk, korrekt bitt, bra hals/bryst. utmerket rygg. Bra ben og poter. Utmerket pels. Rørelse med bra steg. Allert hanne med utstråling, attityd. Dommer Eva Jönsson.
6. okt, 2013
Storeslem for Jon og Sam
Sam og Jon tok med seg 2 x 1. UK fra Altaprøven og Sam ble også kåret til prøvens beste UK-hund. Det er blitt Sams varemerke at han er komplett i ro når rypa går, ikke dumt med tanke på AK.
For de som lurer har han nå 5 x 1.uk
28. sep, 2013
Vinner av unghund grand prix
Unghund grand prix er et høystatusløp for unghunder med spesiell vekt på utholdenhet. Sam var den eneste med fuglearbeid med reis og det holdt hele veien inn. Nina syntes det var spesielt artig at fuglearbeidet var av en slik kvalitet at det imponerte de andre til stede.
3. sep, 2013
Resultatet av høstens to første prøver for Sam.
Han dro i land en 3. UK på Ringvassøya i tropevarme.
Han fikk 1. UK på Senja og vi er happy.
7. jul, 2013
Sam fikk very good på utstillingen på Bretonklubbens landstreff. Han og Jon utgjorde en meget flott ekvipasje og etter litt trening sprang de riktig bra og ikke minst sto Sam som en Gud. Han er fortsatt ung så det er mulig han får en sjanse til senere når han har lagt på seg enda mer og bygget muskler. Han her uansett en flott hund.
22. apr, 2013
1. UK
Kritikken: "Samson jakter meget godt for sin fører i medvind. Han har stor fart, flott stil og aksjon. Jakter senere utmerket i tett skog. I åpent terreng revierer han på beste måte. Stand. På ordre reiser Samson rype djervt og presist. Er komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder fint. Fortsetter dagen ut sitt flotte søk og tildeles selvfølgelig 1. UK 556444 Presisjon 4, Reisning 6

Nyeste kommentarer

23.04 | 16:42

Tusen takk - det var kult

22.04 | 21:54

Jättegrattis till segern i Artic Cup.
Pappa Franco och syster Dimma hälsar